nieuws

Vic stopt na meer dan 40 jaar bij de ASUZ.
(20-03-2021)

Helaas moeten wij jullie mededelen dat Vic Timmermans stopt na meer dan 40 jaar als omroeper van de ASUZ. Dit is niet uit vrije wil maar om gezondheidsredenen. Zoals Vic omschrijft "Een prachtige tijd waarin ik erg gehecht ben geraakt aan de diversiteit van de crossers en hun aanhang die me vaak verrasten met de meest uiteenlopende acties, uitspraken, pluimpjes en meningen. Heerlijk vond ik het iedere keer weer. Ook geweldig fijn was het contact met de officials. Ik denk dat ik een boek zou kunnen schrijven over al die jaren. Wie weet"
Vic wist de laatse jaren ook altijd een mooi verslag te schrijven voor op onze site en in het magazine de 'Finish'.

Wij willen Vic enorm bedanken voor zijn inzet en enthousiasme van de afgelopen vele jaren!

Mocht je zelf nog contact willen opnemen met Vic, bijvoorbeeld via een kaartje of een mail?
Neem dan even contact op met familiereintjes@gmail.com

Maatregelen voor een rendabele cross
Doordat het voor verenigingen steeds moeilijker wordt om een rendabele cross te organiseren (o.a. door premieverhoging verzekering) hebben we de volgende maatregelen door moeten voeren:
- Het inschrijfgeld voor een daglicentie gaat omhoog naar 30 euro per wedstrijd.
- Bloemen alleen nog in de finale voor de winnaar.
- Prijzengeld gaat naar 1e prijs 40 euro, 2e prijs 30 euro, 3e prijs 20 euro.

Nachtcrossrijders
Verder willen wij de mogelijkheid bieden aan de nachtcrossrijders om hun auto te komen testen (dit is aan elke club vrij om in het programma op te nemen). Dit houdt in dat je je van te voren inschrijft via de site als gastrijder nachtcross en dan 3x 10 minuten mag rijden. Hierbij worden geen bekers en geen prijzengeld uitgereikt. De auto dient te voldoen aan het nachtcross reglement (dus met lampen). Mochten er te weinig deelnemers zijn (min. 5 rijders) dan wordt je ingedeeld bij de gewone gastrijders. Clubs die dit willen opnemen in het programma maken dit van te voren bekend!

Balkenklasse 2020
Via deze weg alvast meer duidelijkheid over de balkenklasse in 2020.
Dit zal bij het officiele ASUZ reglement worden toegevoegd.